Städning | marsvin | medicin

Igår valde jag att ta sömnmedel när jag skulle sova. 

Jag kände mig orolig i kroppen och ville inte ligga vaken i en mörk lägenhet så tänkte att jag testar och ta mina gamla sömnmediciner jag har. Och jag slocknade som ett litet barn 😉 Sovit som en stock hela natten och vaknade vid 13 idag.. Sovit typ 12 timmar. Tror jag behövde sova ikapp lite 😉 Sovit röv senaste veckorna. Ikväll har jag tagit samma medicin och hoppas på samma effekt då. Då jag inte har något att passa imorn så kan man likväl passa på och ta medicin och förhoppningsvis sova som ett barn en natt till. 


Dock blir jag sjukt dåsig av dom, så somnade till på toa flera gånger när jag gått upp. 😕 Får se om jag va dåsig av medicinen eller om det var att kroppen inte var tillräckligt utvilad. 

Sen har hela dagen gått i ett. Först tömma hela klädkammaren och städa ut allt där 😅 Blev tre sopsäckar med skräp! Och efter det så tog vi tag i att rensa båda burarna. Då blev det ytterligare 1 sopsäck med spån och sånt från buren 😅 Grannarna måste tro att vi flyttar så mycket sopor som vi burit ut idag 😉 D har sprungit i skyttel trafik mellan lgh och förrådet med. 😀 Så skönt nu när allt är gjort! 

Inez gillar att inspektera buren när vi tagit ur grisarna för att städa 😉

Huset vi köpte igår till grisarna. Dom får ha det som hö hus ^^ kan dom ligga där inne och äta under tiden dom “gömmer” sig. ☺️

Tittar man noga så är en av grisarna i röret när kortet togs och den andra på väg och “gömma” sig för mig ^^ 


Huset ser ut såhär ^^ köptes på arken zoo igår i Eslöv. 

Imorn tänkte jag plocka upp i sovrummet. Ralf är specialist på att slänga ur våra påslakan och örngott när han kryper in i sänglådan för att sova 😉 får plocka tillbaka det för 50:e gången sen nyår eller nåt. Haha! 😂

Ska nog försöka hinna med att få skrivit iaf ett brev imorn. Helst 2-4 st. Högen bara växer på mitt skrivbord med obesvarade brev 😅

Nu ska jag spela lite innan pillren kickar in ☺️

Ha det bäst så hörs vi snart igen!

Advertisements

4 thoughts on “Städning | marsvin | medicin

 1. Lergigan blir jag galet trött av. För att det inte ska hålla i sig för länge dagen efter så måste jag ta den ganska tidigt, alltså redan på sena eftermiddagen och jag kan inte ta en hel tablett utan det räcker med en fjördedel/en halv. Så prova dig fram lite så du slipper “balfyllan” av dom för den har inte med hur utvilad du är att göra utan att effekten av dom sitter i!

  Like

  • Jag kan inte ta den så tidigt. Då kommer jag somna så sjukt tidigt.
   Kommer nlg inte ta fler tabletter. Idag vaknade jag 14.. 😱 går inte i längden och inte vakna förrän på eftermiddagen! 😔

   Like

 2. Lergigan blir jag galet trött av. För att det inte ska hålla i sig för länge dagen efter så måste jag ta den ganska tidigt, alltså redan på sena eftermiddagen och jag kan inte ta en hel tablett utan det räcker med en fjärdedel/en halv. Så prova dig fram lite så du slipper “bakfyllan” av dom för den har inte med hur utvilad du är att göra utan att effekten av dom sitter i!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s