Vilka regler…

Tele 2 alltså.. 

Dom har börjat med en ny regel (kommer till den lite längre ner..) Ska dra hur det kommer sig att jag tycker som jag gör.. 

Jag och D var på Väla förra veckan och skulle köpa ny mobil till mig på tele 2 och allt va grönt, det enda var att dom hade inte min färg inne jag ville ha.. Jag ville ha guld, men dom hade bara svarta inne och de gillar jag inte alls… Iaf, så sa han att om 2-3 dagar finns alla färger inne..Så vi valde att återkomma till dom idag. Och allt va frid och fröjd, förutom att telefonen skulle levereras på mitt postombud om ca 2 dagar. Yes, perfekt. Om jag ville fick jag välja tillbehör till mobilen för 700 kr och betala 25 kr i månaden..Så jag valde ut två skal och ett skärmskydd. Perfekt enligt mig. Blev superglad för den dealen. 

Han skulle bara ringa och kolla så allt va grönt med telefon mflr..När han ringde fick han veta att vi inte hade tillräckligt med kredit hos dom för att köpa en Iphone 7.. Så vi hade fått lägga 3500 på ett bräde om vi ville ha allt vi valt.. WTF?! 3500 är ju inget man direkt snyter ur sig på en gång.. Så vi fick säga tack och gå därifrån.. Utan telefon.. 😢

Så jag har fortfarande en telefon som lägger på samtal själv, krånglar med Bluetooth, startar om sig titt som tätt utan min vilja.. Dessutom krånglar ljudet, så ringer någon så kan de va så att det tar en 30 sek innan jag hör dom och dom hör mig.. Allt för att telefonen hatar mig! 

Besviken såklart, jag som hade sett fram emot en ny telefon som fungerar..

Säger natt natt här! 😴

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s