Orättvist 

Medans jag ligger i sängen med Stockholms blodbad i trosan läser man hela tiden om att nån ny är med barn eller nyss fått barn.. 

Idag kan jag inte glädjas med er som är med barn eller nyss fått barn. Eller eg kan jag nog det. Men det tar emot att göra det då min egen längtan är så stark och det är ett nederlag varje gång man får blod i trosan.. 

Jag kanske låter extremt bitter och flera tycker nog inte ens jag ska ha barn i dagens läge. Men vet du vad? De skiter jag i, jag vill ha barn och helst igår.. Jag kommer kämpa för det, risken finns att det aldrig blir några barn som kommer ur mig. Jag får ta den sorgen då

Men tyvärr är jag så inställd på efter flertalet kommentarer under åren att jag inte kommer få barn och att jag inte är lämplig som förälder och att jag likväl skulle sterilisera mig /tvångs sterilisera mig så inte soc behöver omhänderta fler barn. Och ja, såna kommentarer har jag hört flertalet gånger och säkert inte hört det för sista gången heller i mitt liv. 

Men de vore jävligt roligt att få över bevisa er..

Du som sagt detta, erkänn, du skulle bli glad om det visar sig att jag inte kan få barn va? Medans det finns dom som blir med barn på löpande band som inte ens är kapabla att ta hand om sig själv och har barn sen innan som personen blivit av med? Är det rättvist? I mina ögon är det en stor förbannad skam! 

Men men. Nu har jag varit bitter så det räcker. Imorn har jag äntligen fått tid för att göra om mina naglar 😍


Min utväxt idag är inte att leka med 😉

Resultatet av dom nya kommer imorgon. Jag hoppas nya naglar ska pigga upp en trött och deprimerad själ. ♥️

Advertisements

12 thoughts on “Orättvist 

 1. Jag har pcos, gick ner i vikt och har fått barn. Menar bara i välmening…. det är ju fakta att viktnedgång ofta lindrar pcos symptom. Kram

  Like

 2. Har för mig att du funderat på att magsäcksoperera dig? Hur kommer det sig att du inte gör det när du provat allt för att gå ner i vikt men inte lyckas? Kanske är den hjälpen du behöver. Ja om du vill gå ner i vikt såklart, jag menar inte nåt illa utan all välmening ^^

  Like

 3. Vad är det för förändringar du gjort?
  På nån video eller vad der kallas ser man hur du steker pommes? Dricker energidrycker.
  Du låter hela tiden andfådd/andas tungt trots du gått ut ut bilen precis vid nåt tillfälle.

  Tror du hade mått tusen gånger bättre av att få hjälp av dietist och kanske ett mat o rörelse schema?
  Inget ont menat.

  Like

  • Jag har inget för dietister. Har gått hos flera, men det har inte hjälpt mig något.
   Men du undrar vad jag har gjort för förändringar, och jag har ändrat på min mat, rört på mig mer, dragit ner på socker, numer dricker jag bara sockerfri energidricka, jag kan inte sluta dricka dom pga koffeinet som finns i dom, därför gick jag över till sockerfritt istället så jag slipper ha höga värden i mitt blodsocker.
   Men jag har inte gått ner mer än några gram. Fick tom sprutor som både skulle sänka BS och få mig att gå ner i vikt. BS gick ner, men inte vikten. Jag har sjukt svårt att gå ner i vikt och tror mycket beror på min PCOs. Och jo, jag har oxå tänkt på att jag flåsar, och jag vet faktiskt inte varför jag låter så mycket när jag andas. Har nog alltid gjort det. Andra påpekar det med som umgås med mig.
   Nåt mer du undrar ? Skriv igen isåfall 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s