Fredag | Soffmys

Då har jag tryckt ner mig i soffan, eller jag behövde inte trycka ner mig direkt, utan satte mig frivilligt med lite gott uppdukat och filt på och mysig kudde bakom ryggen!

Jag har en ensam fredagskväll tillsammans med katterna tills D kommer från jobbet. Han slutar 20.30 idag så jag fick äta själv, annars hade de blivit för sent för middag. Iof så har middagarna denna veckan varit sjukt sena och inte blivit av förrän 21.30 på kvällarna. =/  Vilket är på tok för sent egentligen, men inväntat att M ska komma från jobbet innan jag ätit. Om jag inte fått sms om annat såklart. 🙂

Dagen har ägnats åt att städa sopskåpet, det är så jävla mycket som hamnar utanför eller under och så skiter man i och ta tag i det och säger man ska ta de varje gång man tar fram dammsugaren, men de glöms såklart. Men idag tog jag fram den speciellt för bara sopskåpet. Så där glänser igen 😉 Men tappade dock ut mat som jag inte lyckades få tag i så ligger säkert ny skit under igen..

img_0030

BAJS! Sitter och bloggar och väntar på att fångarna på fortet ska börja, men inser att det är fucking IDOL och inte Fångarna 😦 Skit oxå! Så fick bli Simpsons. För dom har ju ställt in Doobidoo idag med för Världens Barn gala. Det är iof bra, men inget som intresserar mig just ikväll.. Kanske om en stund. 🙂 Får se!

Men jag har ändå skrivit tre brev som ska postas imorn, och båda sminkställen jag har står i badkaret, har sköljt av allt damm som hade satt sig. 🙂 Så imorn kan jag ställa tillbaka mitt smink igen, som i nuläget ligger i en Dröna låda ifrån Ikea 😉 Tänkte även jag skulle gå igenom allt smink och se om jag använder allt, och gör jag inte de så säljer jag det, har massor med oöppnat smink. 🙂 Eller så ger jag bort det till nån jag känner ^^ Brukar uppskattas 😛

Nej, nu börjar batteriet på datorn och klaga så får sätta den på laddning och se klart på simpsons och invänta gubben 🙂

Ha det gött så hörs vi snart igen! 🙂

6 thoughts on “Fredag | Soffmys

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s