Städning | Pokénad

Då va de mitt i veckan igen.. Tiden går alldeles för fort!

MEN! vi har ett hem som nästintill glänser här hemma 😉 D va ledig igår och idag så igår tog vi hela dagen till att städa här hemma.. Allt onödigt som vi kanske behöver senare åkte ut i förrådet och det andra åkte till soporna 🙂 Så nu har vi sjukt mycket plats och även ett glänsande hem! 😛 Men de börjar redan stöka till sig 😉 Två vuxna kan inte hålla ordning..

Men en sak jag är jag sjukt nöjd med här hemma och det är mitt skrivbord jag nämnde i förra inlägget! Jag har allt nära till hands och behöver inte ha allt utspritt och jag hittar snabbt och lätt om det är något jag måste ha fram när jag skriver. Dock så har jag noll koll på vad jag har för stickers. Jag vet att det beror på att jag har på tok för många. (fler är på väg .haha) Men ganska kul när man får en aha upplevelse när man hittar stickers man köpte för ett halvår/år sen och hittar nu 😛 Lika kul var gång! 😉 Borde dock ha nåt slags system så jag har koll på vad jag har för stickers egentligen.
Oj, nu kom jag visst ur vad jag tänkte skriva egentligen! 😉

Idag däremot så tog vi oss en tur med bilen, så mycket enklare livet har blivit sen den kom in i våra liv! ❤

Men iaf, så åkte vi bort till Råå och Råå hamn 🙂 Där finns en del stop och pokémon. Vi var även där för några dagar sen och kollade läget! 🙂 Lyckades ta en del fina foton där. ❤ Som vanligt kom jag på när vi väl går ner mot vattnet att jag skulle haft med mig den riktiga kameran. och inte bara fota allt med mobilen.

Som vanligt kommer barnet inom mig ut när jag ser en lekplats. 😉 Dessutom va gungorna helt konstiga. Aldrig sett den sorten innan, stor som fan och man ligga och gunga. Helt wierd, men jävligt kul! 😉 haha!

Ingen toppendag gällande pokémon, men så fint väder och allt va kanon och gott och röra på sig och andas havsluft! ❤

På vägen hem tog vi en sväng via Pålsjö och Pålsjö krematorie 🙂

img_2297

Så fint där! ❤ Även om det är ett krematorie så är där hemskans fint! ❤

Hem och äta en av dom godaste sakerna som finns! ❤ Blodpudding, bacon och lingon till. *mums*

Nej nu ska jag ägna mig åt Rederiet som står och går i bakgrunden 🙂
Ha de bäst så hörs vi snart igen ❤

4 thoughts on “Städning | Pokénad

Leave a comment