2 år senare!

Idag för två år sedan stod jag och hoppade av nervositet!

Det var dagen D, jag skulle äntligen få träffa D. Även om jag var så himla nervös att jag var sugen på och gå därifrån innan D kom dit. Jag var så sjukt nervös så dom två vännerna jag hade med mig fick intala mig att de kommer gå bra, och hålla fast mig ;). Hade jag inte haft med mig N och S så hade jag aldrig slutfört att träffa honom. 😉 Såå nervös var jag. Tänk er då själva. 😉 Tack för ni stöttade mig så detta blev av ❤

Men den dagen blev helt galen, jag blev tokkär på två röda. Verkligen kärlek vid första ögonkastet. Trodde dock aldrig att jag skulle vara där jag är idag! 😉 Jag har aldrig haft någon större bra erfarenhet av Distansförhållande. Men eftersom jag träffade världens bästa och vi båda gjorde allt för att ses så ofta vi bara kunde så gick allt toppen!

Två år senare sitter jag i en lägenhet i Helsingborg och mår toppen. Kärleken jag får går inte att beskriva med ord. Jag älskar verkligen honom! ❤ Kan inte leva utan honom alls!

Bilden till vänster är första gången vi träffades, bilden till höger är för nån vecka sedan när vi var på dop för min brorsdotter. ❤ Kärleken spirar och växer sig allt starkare för var dag som går!

Jag är så tacksam att jag sa ja till att träffa honom på Valborg 2014. Hur hade mitt liv sett ut om jag inte hade gjort det? Många frågor som surrar, men samtidigt så känner jag att det spelar ingen roll. Jag är där jag vill vara med den jag vill vara med, och det räcker i nuläget! Sen om det utvecklas till mer i framtiden tar vi då. ❤ en sak i taget.
Men en sak är säker Jag älskar dig D ❤.

Hoppas alla får en bra Valborgsmässoafton, och vem vet, du kanske gör samma sak som jag gjorde för 2 år sen 😉

Ha det bäst så hörs vi snart igen ❤

Advertisements

4 thoughts on “2 år senare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s