Skiten fortsätter! 

Jag hatar förkylningar! 

Lördagen förra veckan när jag var hos mamma vaknade jag med ca 40 graders feber och var totalt utslagen hela helgen. På måndagen knapprade jag massa febernedsättande och åkte mot Skåneland. Det var en plåga då jag fick en feberattack mitt under färd,jag frös och frös.. Jag fick i mig Alvedon som lyckades hinna verka innan vi landade i Helsingborg. 

Tillbaka till lördagen.. Vakna med så hög feber helt utan förvarning är fan inte skoj… Jag stod rakt upp och ner och plötsligt fick jag ta i mig för att inte ramla omkull. Jag var ständigt yr och mådde allmänt skit. Jag orkade inte ens breda mina egna mackor själv till en början. Men mamma var snäll och tog fram allt jag behövde och sen orkade jag göra mig två mackor. Tom äta dom va jobbigt! 

Jag intog soffläge på lördagen och klev ur den på söndag kväll.. Låg i princip där hela tiden. Enda gångerna jag va upp var för att äta, gå på toa,ta ny medicin och så röka. (Dom få gångerna jag nu orkade det..)

  
Detta var dag två med massa Alvedon i kroppen! 

Jag menar,jag sover oftast med endast ett påslakan på mig på natten. Denna helgen sov jag med strumpor, dubbla tröjor, täcke,påslakan och filt! Och jag frös ändå! Mamma blev tom orolig för mig att febern var för hög..

Jag är fortfarande slemmig och lever på slemlösande.. Och har en jävla hosta.. Och ja jag vet att den inte blir bättre av att jag röker.. 

Jag är feberfri iaf och det är jag sjukt tacksam över! För den är värst! Eller ja.. Såret jag fick på läppen slog nog de mesta. Blev nockad av infektionen som blev i de.. Kunde inte äta som normalt denna veckan.. Nu är de äntligen på väg bort! 

Idag har vi varit och lämnat av mamma vid tåget. 😥 Men vi ses som tur är på torsdag igen. 😀😻

Då åker jag och D uppåt.. Begravning står på schemat då! 😥

Och så får jag grejerna brorsan köpte till mig på gekås idag! 😀❣️😉

Nu sova.. Natta natt! ❣️😻

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s