Tänka sig! 

Kommentarerna dröjde inte länge 😉

Ja jag var på gekås i fredags igen. Har varit där tre gånger sen jag flyttade ner. Har nästan blivit en rutin och åka dit när jag ändå hälsar på mamma. 🙂

Gekås är en sjukt billig affär när det kommer till  pyssel.Speciellt stickers! Där får du en påse med 100 st för 10 kr. Som du i andra affärer får betala 50 kr för. Samma med  mycket annat. Därför handlar jag där, och dessutom köper jag oftast bara “onödiga” saker där. Men vem vill lägga upp bilder på en matkasse från Ica maxi? Är de så jäkla kul och se att vi har köpt köttfärs eller en stek? Eller kanske tom en påse potatis,gurka. Ja ni fattar vinken?

Jag lägger upp saker jag köper till mig själv som är “roliga”. Men idag har vi varit på Väla och jag minns inte allt jag handlade där förutom massa förvaring på Ikea! Fotade inget av det andra så de “slipper” ni se ^^ jag beskonar er mina inköp på Tgr,men kommer nog dela med mig av bla pom pom bollar jag  köpte idag. Men först när dom hänger där dom ska 🙂 

  
Nu ska jag sova gott och drömma sött och önskar er samma sak! 

Godnatt! 

Advertisements

13 thoughts on “Tänka sig! 

 1. Jag tror att de som kommenterat om dina inköp undrar hur du har råd att springa i affärer hela tiden när du går på socialens pengar?
  Den tanken har slagit mig med. För är det inte så att man verkligen bara får pengar till det nödvändigaste? Eftersom det är skattebetalare som betalar åt dig?
  Har även funderat över hur du har råd med dina resor fram och tillbaka.

  Sen undrar jag också hur det går med jobb, studerande och så?

  Like

  • Jag får inte socialens pengar längre. Och nej det är inget fel mellan oss. Jag shoppar för jag älskar det. Shoppar mer nu pga det finns mer affärer här i Helsingborg istället för i lilla marks kommun.
   Resorna hjälps vi åt med, jag betalar inte hela resan själv. Dessutom är det inte extrem dyrt och resa 🙂

   Like

 2. En fråga till.
  Kanske är jag ute och cyklar nu men verkar som om du handlar mer nu än förut?
  Ett sådant beteende kan ofta bero på att man tröstshoppar. Är det inte bra mellan dig och din sambo?

  Och hon som varit så elak mot dig och stört din nattsömn, vad hände med henne?

  Like

 3. Hur det går med jobb och studier?

  Om du tröstshoppar

  Och fsk är förkortning för förskola. Är det därifrån du får pengar menar du?
  Jag gissar att du skrev fel förkortning och att du menar försäkringskassan som förkortas fk? Du har väl inte blivit förtidspensionär? På vilka grunder i sånna fall. Du har ju aldrig ens provat ett arbete?

  Like

  • Nej jag absolut inte förtidspensionär. Jag vill inte bli de heller.. Och ja jag menade försäkringskassan. Märker vi ord oxå? Jag söker jobb för fullt. Ska även söka till studier nu. Men de är tyvärr inte start innan hösten.

   Like

 4. Visst har jag ett liv…
  Är fascinerad över hur många gånger Ida lyckas gång på gång med nya ursäkter om varför hon inte har ett jobb, varför hon inte studerar el kan sluta röka/energidrycker.
  Sådan “otur” har jag sällan skådat.

  Samtidigt väldigt tråkigt. Att aldrig ha upplevt det vi andra är “med om” varje dag.

  Är glad att hon hittat en kille som trivs med henne oavsett.

  Fina pompoms!

  Like

  • Tack!
   Men en liten undran 🙂 har du försökt söka jobb utan utbildning, livserfarenhet och dessutom överviktig? Det är inte de lättaste.. Eftersom jag dessutom har problem med rygg och knän (fastställt hos läkare) kan man inte ta vilja jobb som helst.. Vilket jag önskar jag kunde.. Jag hade mer än gärna jobbat men som sagt,inte lätt och få något med den bakgrunden jag har.. Och nuvarande krämpor.. Vilket är minst lika tråkigt för mig som många andra..

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s